Website per Hotel

Këtu janë disa nga klientët dhe website per hotel që kompania jonë ka krijuar ose ridizenjuar: hotele, shtëpi dhe resorte. Ne jemi këtu për ta bërë sa më të thjeshtë të jetë e mundur menaxhimin e hotelit ose resortit tuaj.

Pershtatet me c’do pajisje

Rezervime te lidhura

Te parët në faqen e kërkimit

Website Per Hotel

DigitalDev.al është një grup njerëzish të pasionuar të përkushtuar në ndërtimin e faqeve profesionale të internetit, ekspertë si në dizajn ashtu dhe në strukturim.
Ne ofrojmë gjithashtu shërbime profesionale të zhvillimit të faqeve të internetit dhe certifikata SSL dhe gjithashtu ofrojmë siguri të lartë në faqen tuaj. Në një kohë kur shumica e udhëtarëve bëjnë rezervimet e tyre të hotelit online, faqja zyrtare e hotelit tuaj është përfaqësimi më i madh i biznesit tuaj. Partneri juaj i besueshëm në krijimin e një faqe interneti mahnitëse dhe funksionale për hotelin tuaj në Shqipëri është DigitalDev. Si një partner me reputacion i FastPMS. com, një ofrues kryesor i softuerit të menaxhimit të hoteleve, ne jemi të lumtur t’u ofrojmë hotelierëve shërbimin tonë të veçantë të zhvillimit të faqeve të internetit.