Sistem Menaxhimi

Platforma jone Sistem Menaxhimi bën të mundur menaxhimin e inventarit, cmimeve, rezervimeve, faturave si dhe cdo aspekt tjetër të hotelit tuaj. Me platformen tone të Sistemit të Menaxhimit ju mund te menxhoni hotelin tuaj kudo ndodheni.

Avantazhet e Sistem Menaxhimi

Gjenerim Fature

Sistemi ju ofron gjenerimin e faturave për klientët tuaj. Gjithashtu mund ti personalizoni ato me logon e hotelit dhe të dhënat e tij.

Raporte Profesionale

Sistemi gjeneron raporte profesionale për financat, shitjet, komisionet dhe çdo gjë tjetër. Qëndroni gjithmonë të informuar mbi çdo gjë.

Integrim me Channel Manager

Në momentin që vjen një rezervim nga Booking Engine, ai menjëherë kalon në pms-në tuaj, pa patur nevojë që ju të kryeni ndonjë veprim.

Check In i Shpejte

Shpenzoni më pak kohë me pjesën administrative të Check in dhe Check Out. Veprime të shpejta dhe të automatizuara.

Historiku i vizitorve

Me Sistem Menaxhimi ju keni mundësinë e krijimit të një historiku të vizitorëve. Sa më shumë të njihni klientët tuaj aq më mirë do të keni mundësinë ti shërbeni.

Njoftime

Përmes FastPMS do të keni mundësinë të vendosni njoftime të ndryshme për përdoruesit e sistemit apo komente për klientët nga recepsioni.

A e dini se?

FastPMS mund të aksesohet kudo ku ndodheni, në çdo moment nga cdo pajisje. Menaxhoni hotelin tuaj në kohë reale!

Kalendari – Qëndra e Veprimeve

Kalendari është pjesa qëndrore e Sistem Menaxhimi. Ne e kemi dizenjuar atë për të ju ndihmuar të keni maksimumin e rezervimeve, me mjete si:

– Drag & Drop
– Rezervime në Grup
– Lidhje të shpejta
– Ndarje të rezervimeve

Automatizim i cili ju kursen kohen

FastPMS është shumë i përkushtuar në automatizimin e veprimeve. Në besojmë se sistemi duhet të kryejë të gjitha veprimet që mund ti kryej një person.

– Automatizim i e-mails
– Çmime dinamike
– Vendosje automatike e dhomave

Nderfaqe Miqesore e Sistem Menaxhimi

Pjesa më e ngarkuar e ditës në hotele janë check in dhe check outs në recepsion. Në mënyrë që ky proces të përshpejtohet, recepsioni duhet të ketë një Sistem Menaxhimi të shpejtë dhe të thjeshtë. Gjithashtu të kenë një Sistem Menaxhimi i cili ofron mundësinë e printimit të faturave dhe të detajeve të rezervimeve.

I thjeshtë për tu aksesuar

Nëse përdorni një sistem të bazuar në Cloud PMS, ndërfaqja juaj do të jetë e aksesueshme kudo dhe në cdo moment që ju nevojitet. Në momentin që ju vjen një rezervim përmes telefonit ose email do të keni mundësinë të vendosni menjëherë atë në sistem për të shmangur rezervimet e dyfishta.