Program për hotel

Inovacion, efikasitet, sukses!
FastPMS ju çon në nivele të reja!

FastPMS është një program për hotel i domosdoshëm për menaxhim, i krijuar për të përmbushur standardet e larta të cilësisë dhe shërbimit. Përdorimi i FastPMS bën detyrat tuaja akoma më të lehta, falë teknologjive dhe konfigurimeve të fundit që ky Program për hotel ofron.

Pse FastPMS?

01

Me FastPMS, do të keni mundësinë për të menaxhuar të gjitha dhomat tuaja në një mënyrë të organizuar dhe efikase. Planifikoni disponueshmërinë, prezantoni çmime dhe ofertat speciale, dhe rezervoni dhomat me një shtypje të gishtit.

02

Sinkronizimi me platformat e jashtme: Nuk ka më nevojë të shpenzoni orë të tëra për të përditësuar disponueshmërinë e dhomave në shumë platforma. FastPMS sinkronizohet automatikisht me platformat e njohura të rezervimeve, si Booking, Airbnb dhe të tjera, duke siguruar që ju të jeni të përditësuar gjithmonë.

03

FastPMS është ndërtuar me qëllim që të përshtatet me nevojat specifike të hotelit tuaj. Përdorimi i tij është i thjeshtë dhe i lehtë, dhe ne e sigurojmë një instalim të personalizuar për strukturën tuaj, duke përfshirë cilesimet dhe opsionet që i duhen hotelit tuaj.

Vecoria kryesore

Çfarë është Channel Manager?

Channel Manager është një teknologji e avancuar e menaxhimit të hotelit dhe e rezervimeve, e cila shërben për të koordinuar dhe sinkronizuar disponueshmërinë e dhomave në të gjitha platformat e rezervimeve në internet, si Booking, Airbnb, Expedia, etj. Kjo teknologji lejon hotelierët dhe pronarët e strukturave të akomodimit të menaxhojnë dhe të monitorojnë rezervimet e tyre në një platformë të vetme të qendrueshme.

Channel Manager-i ndihmon për të siguruar që disponueshmëria e dhomave të reflektohet në kohë reale në të gjitha platformat e rezervimeve. Ky sinkronizim i shpejtë dhe i automatizuar parandalon konfliktet e rezervimeve dhe mbron hotelierët nga overbooking (rezervime të tepruara).

Përdorimi i Channel Manager-it lejon hotelierët të ndryshojnë çmimet dhe të ofrojnë oferta speciale në të gjitha kanaleve e-booking me një lëvizje të thjeshtë. Kjo ndihmon në menaxhimin e strategjive të çmimeve dhe rritjen e shitjeve përmes promovimeve.

Në vend që të përditësojnë disponueshmërinë dhe të bëjnë ndryshime në çmimet dhe ofertat për secilën platformë e-booking, Channel Manager-i automatizon këto procese, duke zvogëluar punën manuale dhe kohën e nevojshme për përditësimet.

Me ndihmën e Channel Manager-it, të dhënat e rezervimeve, informacioni i klientëve dhe analizat e performancës së hotelit janë të qasshme në një qendër të vetme. Kjo lejon hotelierët të kenë një pamje të plotë dhe të qartë të performancës së biznesit të tyre.

Channel Manager-i mund të ofrojë mbështetje të gjerë të integrimeve me softuerë të tjerë të menaxhimit të hotelit, si PMS (Property Management System) dhe sisteme të tjera të marrëdhënieve me klientët. Kjo krijon një ekuilibër të përsosur midis shërbimeve dhe lejon shkëmbime të lehta të të dhënave.

Frequently ask questions

Pyetjet më të shpeshta

Procedura e instalimit behet nga ne duke perfshire dhe trajnimin e sistemit.

Ne suportojmë në cdo moment gjatë ditës, të gjithë abonentët tanë mund të krijojnë bileta suporti në sistemin e tyre.

Abonimet bëhen vjecare dhe ne cdo moment ne vitit.

Po ne mund ta integrojmë seksionin e prenotimeve në websitin tuaj duke bër të mundur shmangjen e OTA, kominsjoneve që platformat e tjera kërkojnë.

FastPMS is available for all devices

* Available on iPhone, iPad and all Android devices

Zgjidhja më e mirë për hotelin tuaj!