Channel Manager

fast PMS

Cfarë është dhe cfar përfshin Channel Manager? Channel Manager është një shërbim që bën të mundur që dhomat e hoteleve dhe apartamentet, objektet e pushimeve me qira të shfaqen në platformat më të rëndësishme të rezervimeve në internet. Dhe kjo siguron një rritje të pashmangsshme të rezervimeve në objekin tuaj. Për faqen e internetit dhe […]